Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is van harte welkom

Click here to submit your review.


Submit your review
* Required Field

28-11-2018Door Computerhulp Twello goed geholpen door het in orde maken van mijn nieuwe laptop en van mijn oude laptop alles overgezet op de nieuwe.

Dec 03, 2018 by Anonymous
Naam: Jan Boneschansker • 
Email: J@gmail.com 

28-11-2018
Door Computerhulp Twello goed geholpen door het in orde maken van mijn nieuwe laptop en van mijn oude laptop alles overgezet op de nieuwe.
Vriendelijke, duidelijke en persoonlijke hulp stel ik erg op prijs. Ik raad Computerhulp Twello bij u aan.


tijdje terug mn laptop laten repareren en perfect ,, goede snelle reparatie en heel goedkoop ,, bedankt

Jun 08, 2018 by Anonymous
Naam: Willem • 
Email: Nvt • 
Website: Nvt 

tijdje terug mn laptop laten repareren en perfect ,, goede snelle reparatie en heel goedkoop ,, bedankt


Onlangs een tweedehands laptop aangeschaft bij Michael, nieuwste Windows versie erop gezet en het functioneert allemaal prima. Goede service voor nieu

May 14, 2018 by Anonymous
Naam: Daan • 
Email: Nvt • 
Website: Nvt 

Onlangs een tweedehands laptop aangeschaft bij Michael, nieuwste Windows versie erop gezet en het functioneert allemaal prima. Goede service voor nieuw en gebruikt en onderhoud.
Een aanrader.


Paar jaar geleden heeft Michael m'n pc goed geholpen maar nu was het tijd voor nieuwe. Vanwege de prima ervaring van toen heb ik eerst op deze site ge

Mar 25, 2018 by Anonymous
Naam: Dirk • 
Email: Nvt 

Paar jaar geleden heeft Michael m'n pc goed geholpen maar nu was het tijd voor nieuwe. Vanwege de prima ervaring van toen heb ik eerst op deze site gekeken en zag een i7 in de shop voor een hele scherpe prijs. Na vlot contact en inventariseren het ding besteld. Binnen een week geleverd inclusief overzetten oude data door Michael.
Hij loopt als een zonnetje inmiddels.

Top dus, nogmaals dank!


Hartelijk, zorgvuldig en vlot en een heel vriendelijk prijsje. Een echte aanrader voor al je pc problemen! Ga zo door Michael!

Feb 12, 2018 by Anonymous
Naam: M.Scheerder • 
Email: Maaike.scheerder@outlook.com 

Hartelijk, zorgvuldig en vlot en een heel vriendelijk prijsje. Een echte aanrader voor al je pc problemen! Ga zo door Michael!


Ik zou hier morgen weer naar toe gaan, volledig tevreden dus.

Jan 03, 2018 by Anonymous
Naam: Hans liesting • 
Email: N.v.t 

Ik zou hier morgen weer naar toe gaan, volledig tevreden dus.


Duidelijk en begrijpelijk advies, snelle en goede service. Duidelijkheid vooraf over het kostenplaatje. een aanrader voor iedereen met computerproblem

Jan 02, 2018 by Anonymous
Naam: Winterman • 
Email: Boukewinterman@gmail.com 

Duidelijk en begrijpelijk advies, snelle en goede service. Duidelijkheid vooraf over het kostenplaatje. een aanrader voor iedereen met computerproblemen.


De service is prima. Heldere en duidelijke afspraken. Transparantie volop en perfecte "nazorg".Geeft een deskundig en vertrouwd gevoel!

Jan 02, 2018 by Anonymous
Naam: Fred Heijndijk • 
Email: N.v.t. • 
Website: N.vt. 

De service is prima. Heldere en duidelijke afspraken. Transparantie volop en perfecte "nazorg".
Geeft een deskundig en vertrouwd gevoel!


goede service en tot volle tevredenheid alles opgelost bedankt Peter kruijdenberg

Oct 26, 2017 by Anonymous
Naam: Peter Kruijdenberg • 
Email: Peter.kruijdenberg@hetnet.nl 

goede service en tot volle tevredenheid alles opgelost bedankt Peter kruijdenberg


Snelle en kundige hulp, heel blij mee. Fijn adres waar wij zeker weer naar teruggaan bij problemen en/of onderhoud.

Sep 22, 2017 by Anonymous
Naam: Erna • 
Email: Woestenenk@mulligen.nl • 
Website: Www.computerhulp.nl 

Snelle en kundige hulp, heel blij mee. Fijn adres waar wij zeker weer naar teruggaan bij problemen en/of onderhoud.


Computerhulp Twello , USA 5.0 5.0 55 55 28-11-2018Door Computerhulp Twello goed geholpen door het in orde maken van mijn nieuwe laptop en van mijn oude laptop alles overgezet op de nieuwe. Vriendelijke, duidelijke en
Page:
123»
[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]
[an error occurred while processing the directive]